Измислям ти различни имена –
понякога кръщавам те на бури,
на облаци, градушка, на вълнà,
на чувствата, които в мене будиш.
Кръщавам те любов, тъга и смях,
от цялата планета те събирам.
Понякога те търся в шепа прах,
понякога, обичайки, умирам.
Но винаги се влюбвам точно в теб
и просто те написвам отначало,
измислям си безоблачно небе
за да съм твоя и невинно бяла.
Намирам те във капчица роса,
и в топъл дъх в студената ми зима
и вярвам безрезервно в чудеса,
единствено защото теб те има.
© Деница Гарелова Все права защищены
единствено защото теб те има."
Не спирай да обичаш и вярваш, Дени! Хубаво е!