29 мая 2012 г., 21:29

Изморих се... 

  Поэзия » Другая
636 0 1

ИЗМОРИХ СЕ...

 

Искам почивка от този Живот!

Изморих се да го живея по правилата...

Изморих се да бъда добра.

Изморих се само да давам!

 

На всеки частичка любов подарявам.

А за мене няма ли малко от нея?

Нима от нея аз не заслужавам?

За всичката тази любов, която раздавам!?

 

Искам почивка от този Живот...

Не искам само разплата.

Искам всеки да получава

това, което заслужава.

 

А защо все добрите да страдат -

все тях да ги боли?...

Не може ли малко и радост,

да има в техните очи?

 

Зная ще дойде и денят,

в който ти и аз ще получим,

отплата за нашите дела...

Отплата за всяко зло и добрина!


Катя Михайлова

© Катя Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??