Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Душна стая...
мирише на чорапи...
Мирише и на секс...
Потен полъх от парфюма на
Габана...
две тела оплетени...
две души в едно са слети...
Плаката на Исус обърнат е наопаки...
Похотта не иска истината...
похотта си търси своето
... истинското...
... животинското..
© Христо Манчев Все права защищены