В изолиран свят живея,
страх ме е от всичко и всички…
от реакциите, от хората…
Страх ме е дори и от мен…
Стоя зад кулисите в театъра,
стоя зад ъгъла на улицата,
а като реша да се покажа -
всички ме нападат.
И, като охлюв, в черупката си
отново се прибирам.
© Кристияна Кръстева Все права защищены