Изпепелена съм,
родена с чувството за обич,
щом въглени от небесата завалят-
опитай с малко нежност.
Изпепелена съм,
израснала в градина от мечти,
щом растат изсъхнали цветята -
опитай с малко нежност.
Изпепелена съм,
живях сред сребърни звезди,
щом светът е лъжовно едностранен -
опитай с малко нежност.
Изпепелена съм,
ще загина, положена на прелестни лъчи,
щом катрани потекат вместо води -
опитай с малко нежност.
© Радосвета Петрова Все права защищены