Тръгвам.
Уморен
ще се скрия в безкрая.
Аз не съм този,
за когото
ти все си мечтаеш.
Ще затворя вратата.
Ще помахам безмълвен.
Ще изпия
горчивата болка до дъно.
Ще се слея с небето
и скрит зад луната
ще плета
от сегашното - някога.
Ще боли може би.
Може би ще си тъжна.
Може би непохватно,
някой друг ще те лъже.
Аз не мога,
не искам,
не бих го направил.
Обичта ми
изпепелява...
Затова те оставям!
© Найден Найденов Все права защищены