Не че ме обичаше, нали?
Не че нямаше живот
без мен.
Твоето бе просто
луда страст, която
всичко в нас изпепели.
И в този огън
не остана
и една искрица даже,
та когато много заболи,
към любовта ни пътя
да покаже.
Не се разкайвам.
А и ти недей.
Не те проклинам,
но и не те обичам.
И затова сега наричам.
Ти името ми не мълви,
недей.
И вече без сълзи,
и без тъга върви напред,
и простичко без мен
живей.
© Лиляна Стаматова Все права защищены