Това е моята нощ и моята буря,
от моята сила родена...
това е моята нощ и моята буря...
нощ без луна притаена.
Няма искри, мъртви светулки
спят на тревата тъй черни,
думи изгубени, вречени,
клетви, приятели верни.
Последен изпит за последната избрана,
никога отново разбери
в мрака няма да остана-
ден във Светлина ще се роди.
© Роксана Медичи Все права защищены
Поздрави!