Обгърнат съм в черупка от лъжа,
с илюзии, надигнати в омраза,
с една главна цел - да възмъжа,
в свят, във който "мир" е просто фраза.
Аз, истинска жертва сред диваци,
детето с кървав нож във длан,
търсейки в постъпките си знаци,
но само вкарвам се в капан.
Под влияние на конформизъм,
заблуден - крада, убивам и руша.
Боледувам от канибализъм,
храня се с части от моята душа.
© Александър Койчев Все права защищены