Изповед на една проститутка
Безброй мъже в живота си "познах" -
богати, грозни, симпатични...
Персони странни, без ищах,
суетни, мнителни, егоцентрични.
Мнозина днес (известни, знаменити)
към ласките ми губят интерес
и пръкват се ту травестити,
ту импотенти с патогенен стрес.
От призрака на старата мома
треперят... чаровни хубавици
и пред олтара казват: "да"
дори на дядовите си връстници.
Но прагматични като на Запад,
обвързват брачен договор с анекс:
"... щом на съпруга зъбите окапят,
Тя с младо жиголо да прави секс!"
На почит уж е моят занаят,
а кукли за любов продават,
СD-та с порно в 3D формат -
с кого ли не, с какво ли не го правят!
Не ме наказвай, БОЖЕ МИЛИ!
И ако аз все пак се преродя,
то нека бъда щраус на кокили,
а не сред други кукувци жена!...
'
© Красимир Кунчечв Все права защищены