Изпращам ти аз елф да ти попее
и приказка една да ти разкаже.
С гласеца си пленителен умее
в пиеси дълги да играе даже.
От своята душа и от сърцето
изпращам ти аз елф да ти попее.
Поискай и ще бъдеш там, където
мечтаната страна от теб живее.
В представата ти ярко ще изгрее
не свят един, а много светове.
Изпращам ти аз елф да ти попее
и с чудни светове да те зове.
В пространства и във дивни времена
за теб любов космическа копнее.
Да чувстваш в тебе звездната жена
изпращам ти аз елф да ти попее.
© Асенчо Грудев Все права защищены