Ще те прегръщам винаги, Любов!
Обичам всичко твое безвъзвратно!
Пътувай! Намери живота нов!
Не искам да те чувствам пак превратно...
Не питай! Не залагай чудеса!
Аз дишам с теб, дори да си далече...
Сърцето ти е моята врата,
която с мен намери ключа вече.
Ще те завивам винаги с любов...
И все така безмълвно ще те чакам...
Пак стар, а всъщност много нов
е пътят ми без теб и Красотата...
© Бояна Все права защищены