С първия дъх,
подарен ни от Бог,
с майчината прегръдка,
с първия изгрев,
небесен пастрок,
с първото ни завръщане...
Всичко това е
безценен урок,
учим се да обичаме...
Всяка секунда
от този живот
в нещо значимо се вричаме.
Как да протегнем ръце,
да погалим деня,
да му се усмихнем,
всичко е някакъв период.
Даваш и взимаш,
това е реликвата...
Целият свят се събира в сърцето,
само когато сме истински...
Деси Цветкова
© Daisy Tsvete Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Знай как да даваш без колебание, как да губиш без съжаление и как да придобиваш без подлост »