Изскърца бетонният под
Изскърца бетонният под
под твоите ангелски стъпки.
Намери единствена тайният вход,
обши нараненото с кръпки.
Избърса праха от празните вази,
живота им върна с онези цветя,
които от малка в косите си пазиш
за принца, пребродил за тебе света.
Но аз не живея във замък, любима.
Домът ми е малък, живял съм все сам.
За двама ни място достатъчно има,
За нашта любов необятна - не знам.
© Калоян Кънев Все права защищены
страшен.