Изстинаха чувствата, няма я любовта,
ревнуваш ме ти, но какво чувствам аз
не знаеш ти, виждаш ме с друг и
пак ревнуваш от всеки друг.
Не ме притежаваш, не си ми господар,
не ме завладяваш, няма пак да ти се дам.
Колкото и да молиш, няма да бъдеш с мен,
каквото и да правиш, няма да ме имаш нито ден
Погледът ти все към мене тича,
но любовта ми взе да изтича.
Дойде и този де,н в който само ти
ще изпитваш чувства към мен.
Разбиваше живота ми ден след ден,
разбиваше мечтите ми от век на век.
Сега в сърцето ми любовта я няма, сега в
сърцето ти само любовта към мен остана.
Ще чувстваш това, което чувствах аз, ще изпитваш
болката, която изпитвах аз, но аз при теб няма да се върна
и вече никога назад няма пак да се обърна!!!
© Албена Петрова Все права защищены