На онова кухо място имах сърце,
но ти безмилостно го изтръгна,
грубо и грозно - със голи ръце,
а после без да ти пука си тръгна!
Никога не ще забравя онзи ден,
когато болезнено сърцето ми разби,
беше мрачен и страховито студен,
когато все едно във него нож заби!
Оттогава пак не мога да обичам,
за мен не съществува глупава любов,
но все още насън твоето име изричам,
като болезнен и жален спасителен зов!
© Аз Все права защищены
Дерзай!