Изваяна под пръсти на творец...
Изваяна под пръсти на творец,
една душа копнее и шепти,
потънала във ангелски прашец -
припомня си за миналите дни...
Там страшни, демонски очи
снагата ù отчаяно изпиват
и тъмни думи и лъжи -
косите ù посърнали попиват...
Там ярки светлини горят
и всичко е заблуда, страшен смях,
а със настъпването на нощта -
сърцето вледенява тежък страх...
През тихия прозорец на надежда,
политна тя с криле на птица,
душата се напълни с нежност -
в очите грейна весело момиче...
Изваяна под пръсти на творец,
една жена копнее и шепти,
мечтите ù са ангелски прашец,
очите ù са влюбени дъги...
© Радосвета Петрова Все права защищены
ще следя творчеството ти...от близо...
Пловдив е град на таланти...нашият град...
най-сърдечно...