Отиде си, поредният и остаря
И датата в календара отлетя
И няма връщане назад
А до вчера бях си още млад.
Денят замина безвъзвратно
И няма да се върне пак обратно
Затуй огледай се напред
И продължавай по пътя си пред теб.
Не трябва ти да жалиш за отминали неща
Не можеш да ги върнеш на никаква цена
А нервите които изхаби
Са обици на твоите уши.
Недей се притеснява, че пропуснал си момента
Защото пътят ти е вече в друга лента
А тя е може би по вярната за теб
Така че продължавай пак напред.
Препънеш се в някого или пък във нещо
Боли те много, а отвътре чак ти е горещо
Отвърнеш ли, започва се война
Така, че остави го да си живее с тази негова вина.
Отмини го и го забрави, за назидание
Това ще бъде неговото наказание
А знаем всички че колелото, като в огледало
Ти показва, че в живота всичко се въртяло.
© Hristo Hristov Все права защищены