3 янв. 2008 г., 09:45

Извор и пясък 

  Поэзия
715 0 2

ИЗВОР И ПЯСЪК

 

Коленича

със напукани устни

пред твоя олтар.

 

Бленувам

твоят извор да пусне

глътка жива вода.

 

Но в извора

само пясък ми хрустна

и ужасна глухота...

 

Протегнати

мойте жаждащи устни

пият само стон на сърца...

 

Протегнати

рисуват те пръстен

с целувки на твойта ръка...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??