14 мар. 2010 г., 19:17

Иззад завеса 

  Поэзия
584 0 13



Мисли,

като капки утринна роса

върху паяжинни нишки,

чисти,

като бисерни сълзи

блестят,

сякаш хиляди слънца

пронизват мрака

в своя устрем,

да докоснат

теб.

 

А аз,

сънища рисувам

във очите си.

Да можеше,

поне иззад завеса,

да ги видя...

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??