1 февр. 2009 г., 11:43

Жадувам 

  Поэзия » Другая
777 0 1

Спомняш ли си първата среща - едва ли,
спомняш ли си първата прегръдка - не, нали,
спомняш ли си първата целувката - надали,
спомняш си, аз знам първата раздяла - така е, нали!?

Питам просто, за да мога да се успокоя,
питам просто, за да мога да те забравя,
питам просто, за да мога да се отърся,
просто питам, за да не ме забравиш!

Ела при мен, както го направи преди,
ела при мен на пейката и остани,
ела при мен, не се страхувай, седни,
ела при мен, защото мечтите ми се будни!

Мечтите ми бяха и са все още за теб,
краката ми ходят към теб, макар на лед,
дробовете ми дишат, макар затворен в кутия,
ЖАДУВАМ - тази думичка, моля те, запомни я!

© Димитър Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не, Мите, не! Не се е получило. Опитай отново. Преработи го. Изчисти повторенията, те не винаги придават поетичност. Синтезирай емоциите и текста и отново го напиши.
Предложения
: ??:??