Жадувам да те срещна някой ден,
в очите ми лазурни да надникнеш,
да бъдеш тайнствен лунен лъч за мен,
за теб да бъда слънчева енигма...
Задъхано да влезеш в моя свят,
във тебе влюбено да се разливам,
в прегръдката ти топла да заспя,
да се събудиш в моята усмивка...
© Вилдан Сефер Все права защищены