Жадувам те,
далечен принц на моето сърце,
жадувам нежността ти,
жадувам за обичта ти…
Нежен, мил и чувствен,
жадувам те с пламнало сърце…
И километрите който ни разделят,
не ще променят чувствата в мен,
ти си най красивият подарък,
за моят слънчев ден…
И всеки ден за мен е хубав,
щом усетя устните ти от сатен…
Жадувам те,
в сънят ми даже,
ти си слънцето в мен…
А любовта ти,
за мен е късче остров,
на което винаги съм в плен…
Жадувам те,
всеки божи ден…
© Жулиета Стоянова Все права защищены