Жадувам за слънчеви лъчи -
за твоята прелест чудесна,
ала в тъмнина душа тъжи,
напразно искам лъч да блесне.
Ти си прекрасно момиче,
ти си усмивката на пролетния ден.
Само тебе аз обичам,
ала заключен съм в ад студен.
© Георги Все права защищены