30 окт. 2004 г., 16:18

ЖАЖДА 

  Поэзия
1234 0 3

Жадна съм!
А ти си водата,която вечно се изплъзва
между пръстите ми.
Когато се навегдам
стискам само сълзите си.
Понякога си мисля,
че е по-добре
да умра от Жажда.
ЖАДНА СЪМ!

© Ваня Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??