29 июн. 2006 г., 17:15

Жажда 

  Поэзия
1183 0 20
Душата ми пресъхна и те буди -
безсънна и със жажда за слова,
която могат само твойте думи
със живата вода да утолят.

Изричай ме! И нека безпощадно
със слово ме опива нежността.
Но никога не ме оставяй жадна -
без твоето " Обичам те " да спя!

© Бистра Малинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??