ЛЮБОВ, от ТЕБ ми
се от`ъми и смразѝ
се мисълта ми...
ЛЮБОВ, от ТЕБ ми
се прет`ъми и сплавѝ
се и плътта ми...
ЛЮБОВ, с магия
ли ТЕ спряха ДА СИ ЗА
СЪРЦАТА СТРЯХА?!...
ЛЮБОВ, ТИ пак ЩЕ
ТЪРЖЕСТВУВАШ и на зло
НЕ ЩЕ РОБУВАШ!
ЛЮБОВ, БЪДЍ ВСЕ
ТЪЙ СЛАДУРСКА!!!... ÒГЪНЯТ
ТИ в нас ПРЕПУСКА!!!
© Стоян Минев Все права защищены