Обичам ширините на морски простори,
мамят ми очите далечни хоризонти,
нощният блясък на луната лъчиста,
огряла пътека брилянтно сребриста.
С ладия лека да се понеса по нея,
сред шепот на вълните да стигна кея,
де радостта е вечна, не вехне красотата,
тъга и печали са чужди за душата.
© Мадлен Все права защищены