На самия пъп
на Времето
жадувам дни -
разпукани слънца.
Защото утрото,
зората,
изгревът
започват с чувството.
А каквото чувстваш,
вече
не е вярно,
а е един сън...
Във лутане на
Неочакваното
открих нови
пътища към него.
Хлябът,
Ножът
и Поезията -
това съм аз.
Вземете ме - Изгрев,
Зора
и Утро!
Ваш съм сега.
© Янко Все права защищены