Защо биеш така във мен?
Нима ти пак си в плен?
О, сърце, кажи, кого избра?
Нима от дума на разбра?
Пак не ме слушаш, нали?
Когато казвам, че ще те боли.
Нищо, гори сега от страст!
Бавно, бавно - пласт по пласт..
Гори, изгаряй и желай,
каквото имаш - ти го дай!
Може ли от страст да се умре?
Дали някога това ще спре...?
11.10.2011
© Александра Томова Все права защищены