Желание
Целуни ме и съм твой,
възбуди ме, аз желая.
Еликсир ли си? Не зная.
Така истинска и страстна,
искам те и те желая.
Желая те, да знаеш,
ще се боря за теб до край.
Дори в съзнанието си да нехаеш,
ще те откарам в моя Рай!
Изтрий сълзите си от мъка,
бъди една звезда напред,
искряща и вечна препоръка
в живота ми, в света навред.
След една незабравима вечер... 22.09.2009 год.
© Евгени Георгиев Все права защищены