В слънчев ден като този
как искам откритото небе
дупка своя да отвори
от милост, вяра и сърце.
Да пръсне от недрата сини
дъжд, и на бедния трохичка хляб,
на сития - душа благодарна,
на болния - минута искрен смях.
Да подари щастие едничко
на всяка истински отчаяна сълза,
на самотния - човече добричко
и една силно любяща жена.
В слънчев ден като този
как искам безкрайното небе
слънце да посее с рози
на земята, колкото едно море.
02.06.2017г.
© l.panterrra Все права защищены