Аз искам с теб да си говоря,
понякога и да мълча!
Душата ми да бъде твоя,
да ме сънуваш през нощта!
Да ме приемеш със сърцето
и мислите ми да четеш!
И да ми подариш небето,
и времето за мен да спреш!
Аз искам с чувствата красиви
да сбъднеш моите мечти!
В очите твои мълчаливи
любов за мене донеси!
Ако не можеш да обичаш,
до мен не се докосвай ти!
Тръгни си без да се обръщаш,
дори и много да боли!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены