Събудих се - отпусната -
в прегръдките
на нежните ти - ласкави
ръце,
събудих се - усмихната,
разцъфнала -
любов потърсих в твоето
лице.
Очите ти погалиха ме
жадно,
отпиваха от моите очи,
желание косите ми
разплиташе,
а ти прошепна тихо -
остани!
© Христина Стоянова Все права защищены