Аз имам безкрайно желание
след теб по тъмно да тръгна,
да те приютя до топло дихание
и дълбоко в душата да бръкна.
Да извадя наяве мислите,
прикрити под безизразно лице
и когато излязат и сълзите,
да ги събера в топли ръце.
Да излекувам сърцето разбито,
да залича болезнени спомени,
да изтрия миналото размито
и да сбъдна мечти недогонени.
Ако искаш след тебе да тръгна,
просто сигнал ми подай
и аз след тебе ще тичам
дори и след земния край!
© Никоя Все права защищены