Посветено на сина ми!
Желание
Иска ми се този ден
аз с теб да поседя.
Да си кажем блага дума
и душа да утеша.
Спомени изригват,
като лава от вулкан.
За доброто старо време
и за сбъднала мечта.
Кой Европа обикаля,
кой Света покори.
Пак у нас обича
в родна къща да поседи.
Благи спомени да сподели.
И весело ми става на душата,
когато всички сме у нас, а не Сами!
© Мина Конарова Все права защищены