Искам да виждам утеха
и пламък във твойте очи,
да знам, че когато ми трябваш,
до мен ще си винаги ти!
От мъка незнайна обзета,
във теб да се сгуша за миг,
и легнала в теб да усетя,
как сила даряваш ми ти!
Когато те няма да зная,
че ти си отново до мен,
духовна подкрепа да чувствам,
кураж с любов придружен!
© Диана Станева Все права защищены