31 авг. 2007 г., 22:34

Желание 

  Поэзия
591 0 2
Иска ми се пак да те обичам,
да целувам снимките ти тихо,
старите си дрехи да обличам
и по нашите места да бъда.

Да очаквам с всеки повей лек
твоята усмивка да се сбъдне.
Да си бъдеш същият човек,
който все ме караше да тръпна.

Искам пак да сме си малки,
на снега отново да се радваме.
Иска ми се да не бъдем жалки
и миналото не забравяме.

Спомените да прелистваме,
стари добрини, несгоди.
Искрено да те погледна искам.
Искам, но не мога...

© Дешка Люцканова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубав стих!
    За съжеление не можем да върнем миналото!
    Живей в настоящето!
  • Много ми допада.
Предложения
: ??:??