Желания спонтанни и безкрайни
изникват в мене всеки ден...
По пътища далечни и незнайни,
вървя към тях аз устремена.
Но днес, обгърнала ме самотата,
попитах що желае моята душа.
И тих гласец дочух във тишината:
желая аз отново да съм цяла,
парченцата в едно да събера...
31.01.2015 г.
© Таня Иванова Все права защищены