14 июн. 2018 г., 11:37

Желания 

  Поэзия » Философская, Другая
296 0 0

Не искам много от този живот -

само да изпрати пътник жаден.

Аз роса от цвят ще му извадя,

за да продължи по своя път.

Не искам много от този живот -

някой гладен да ми прати сам.

Аз троха от птица ще му дам

да намери през съдбата брод.

Не искам много от този живот -

нека път да простре до моя дом,

да се връщам към себе си, щом

вярна посока загубя...

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??