27 дек. 2009 г., 00:54

Желания 

  Поэзия
491 0 2

Зад воал от приличие е скрита душата ми.

Зад стена от морал е затворен духът.

Зад норми обществени се таи свободата ми.

Зад порой от сълзи проблясва мигът.

 

Но пристига вълнение от промяна възбудена.

С пронизващи тръпки, желание, страст.

А вратата затворена открехва събуждане.

Всичко идва при мен и остава в моята власт.

 

Край на норми и клишета, в интелекта закотвени.

За любов и желание мигът е дошъл.

Зад стена от страст и нрави заровени,

жажда и похот нетърпеливо стоят.

 

Но луната, скрила душата, отново отива си.

Нощта отминава и идва денят.

Воалът отново прикрива приетата етика.

И желанията нощни притаени стоят.

 

 

 

© Светослава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??