Желания...
Желания и пориви...
Да те изрисувам гола върху лист със моливи.
И после с гумичка да те изтрия,
и истината за картината със теб да скрия...
Картина, изрисувана с, треперещи от страст, ръце,
със грешни мисли,
със туптящото, забързано сърце,
и учестено дишане,
и поглед, леко притеснен,
смутен от мислите,
прокрадващи се вътре в мен ....
От тебе искам листи да ми подариш, молив и гумичка към тях да прикрепиш...
© Свещен Огън Все права защищены