От допира ти полудявам!
Обладай ме както никога преди!
Целувай там, където знаеш, че обичам!
Докосвай ме така, както можеш само ти!
Искам двамата във мрака
да се отдадем на страстта!
Цяла нощ страстно да се любим
и да заспим чак на сутринта!
© Юлиана Цекова Все права защищены