Желая ви здраве, желая ви щедрост,
желая ви слънчеви празнични дни.
Да имате всичко туй що ви е ценно –
в душите ви нека добро се твори.
Желая ви танци, желая ви песни,
желая ви радост, прегръдки и смях.
Години на щастие, страсти и честност
в които не чувствате болка и страх.
Желая ви път, светлина и надежда,
желая ви обич с вселенски обем.
С делата си ний сътворяваме вечност –
ключ носим в сърцата за всеки проблем.
Желая ви устрем, желая ви сили
и вятър попътен в безоблачни дни.
Бъдете добри, откровени и мили –
красивото с блясък от вас ще струи!
© Данаил Таков Все права защищены