Железен!!!
“това, което не ни убива,
ни прави по-силни”
Ницше
Железен бях!... Във кървави дуели
Съдбата преобръщах по лице…
И стихове във мрачни акварели
с меч прописах, вместо със перце…
Разпъваха ме още от рождение,
но пак съм жив!... По-силен оцелях!
На враговете ми, без капка съжаление
надгробен кръст от Ада изковах…
Не ме сразиха!... Камък съм огромен.
Но цялата горчилка на света,
изпивайки по пътя си самотен,
направи ли ме по-добър сега?
Бях хищен вълк, сред глутница чакали,
калявах с болка моето сърце…
Железен бях!!!... Но по-добър, едва ли…
А всъщност съм по-крехък от яйце…!
благодарение отново на Катя Александрова Попова, това стихотворение има клип, който споделям с вас!!!
https://www.youtube.com/watch?v=37NENick9Bc&feature=youtu.be
© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены