Красива си!
И искам те до мен
дори да струваш цялото богатство
на тази обетована земя!
Омайна си!
Душата ми е в плен
на толкоз диво безразсъдство,
покълнало от твоята магия.
Изгаряш ме!
Превръщаш ме във тлен
изпепелен от тези луди чувства,
запалила във моята душа.
Обичам те!
И не минава ден
без да усетя магията, че е изкуство,
да остарея в твоите обятия!
© Зл Павлова Все права защищены