Когато хубава жена е днес сама,
не спират хората за нея да говорят.
Без никаква причина за това -
одумват, критикуват, даже спорят.
Как може хубава жена да е сама?
Нима днес се изчерпаха мъжете?
Не задължително или на всякаква цена,
ако греша - то моля поправете!
Защото вероятно тя не страда,
и не усеща грам дори от самота.
Това, което получава като вид награда
в голяма доза, е на близките ù любовта.
08.03.2015 г.
© Красимира Иванова Все права защищены