9 апр. 2011 г., 22:15

Жена 

  Поэзия » Философская
753 0 1

За съжаление приятелството гори като свещ,

и лесно угасва от женски копнеж.

Тук идва ролята на жената,

имам предвид на сатаната.



Тя между приятели застава

и на цялото ти внимание се надява,

а веднъж приятел загубиш ли,

по-добре побързай и си го върни.

Изтръгни змията от себе си

и със своя приятел се сдобри.

 


А за любовта просто забрави.

Защото любовта е ябълката на раздора,

разделила Адам и Бога.

За съжаление жената е, което

свали всички нас от небето.

Може да ме наричате антифеминист,

аз съм  един реалист.


© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хах не ме разбирайте погрешно,не съм целял да унижа нежния пол,просто бях на такава вълна в момента на писане.
Предложения
: ??:??