Жена съм и това е.
Една такава неподправена...
Твърде емоционална
Често и банална...
Една такава крехка.. понякога..
Друг път силна и упорита.
Стигам дъното и се изкачам..
До нови върхове достигам....
Понякога съм дива, неукротима
Като вятър неудържима..
Понякога попарвам те..
Друг път те заливам..
Това съм аз, жена обикновенна..
И в обикновенни дрехи необикновенна..
С блясък в(ъв) очите
И усмивка до ушите.
© Цони Все права защищены