Къде отиваш, моля те, поспри се
и само миг ми подари едничък.
Жена без име, среща нетипична,
и чувството, че мога да обичам!
Да те докосна само с поглед искам,
дъха ти да усетя теменужен...
В очите ти морето да открия...
А името ти? То не ми е нужно!
© Йордан Все права защищены